Sök
  • vufeassociation

Fascinationen fortsætter...Krasnoyarsk har arbejdet på højtryk i 3 år for at blive klar til #Universiade2019, og man må sige, at de er gået all in. Det skandinaviske team er blevet indlogeret på et af de nyrenoverede kollegier, kaldet Perya kollegie kompleks. Jeg nyder hver morgen synet af de snebelagte bjerge, og misunder Krasnoyarsk's indbyggere for denne vidunderlige natur.

Rummelige og moderne kollegieværelser er blevet det midlertidige hjem for mange af Universiade's frivillige, og vil senerehen byde studerende fra universitetet i Krasnoyarsk - Siberian Federal University - velkommen tilbage igen. Tænker København's kollegieværelser godt kunne tage lidt ved lære af Perya komplekset.


Vinter Universiade 2019 byder på mere end 60 forskellige sportsgrene, og Krasnoyarsk har derfor fået bygget 7 nye spillesteder. Det skandinaviske team har allerede fået oplevet åbningsceremonien i Platinum Arena og en yderst tilfredsstillende bandy kamp mellem Sverige og Kasakhstan (14-1) i Yenisei isstadion.


- Michelle


#vufe #scandinavianteam #russia #weyouthforeurope #Universiade2019 #RealWinter #Krasnoyarsk2019 #Erasmus


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 

+46703461892

©2019 by russia2019. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now