Sök
  • vufeassociation

Extrem klassik show i Kranoyarsk

Nu närmar sig till slutet utav detta 29 Vinter Universiade, igår var vi på Extreme Klassik show med en blandning av Jazz, Orkestar music, Folkdans, Gymnastik, Dance, BMX show, Inlines show, en blandning av super bra extreme show för att visa en del av den Sibiriska Extreme klassik show, underbart, mycket bra arrangerat och en utav största shows jag har sett hittills.
Idag är de avslutningsceremoni som också bjuder på det bästa av det bästa, jag ser fram emot detta!

Kranoyarsk verkar en lugnt skönt stad med många ungdomar som är väldigt intresserad av träffa andra människor från andra kulturer, alla säga altid hej med en trevligt smile och frågar alltid vad gör vi i Sibirien?
Vi svarar så klart att heja på Sverige först och för det mesta gå vi runt och intervjua en del människor från Universiade för att berätta om deras upplevelser här!
Jag träffade Darja som åker hem idag till Riga Lettland och hon har varit med Broadcasting team - volunteer of photo zone, hon tyckte att det bästa har varit att se alla hockey matcher och träffa så många människor.
Imorgon är vår sista dag i Sibirien och vi tänker avluta med en gemensamt fest för alla volontärer som har varit involverat!

Skrivat av Tony Vieira

#Universiade2019 #RealWinter #Krasnoyarsk2019 #vufe #universiade#viunga #erasmusplus #aftonland #express #sport #sydsvenskaallehanda_se #solleftea #eurodesk #malmo #sports #dagensnyheter #svt#sr #metro #dagblad #nordsverige # smålandsposten #svenskaidrott # östersundsposten #skidskyttelandslaget #sfuniversity


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 

+46703461892

©2019 by russia2019. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now